Nagelstudio: pimp je nagels

Nagels zeggen veel over u. Onze handen en nagels vormen eigenlijk een soort visitekaartje. Afgebeten nagels of nagels met zwarte randjes worden beschouwd als een indicatie van gebrekkige hygiëne en slordigheid. Geen wonder dus dat nogal wat mensen erg veel aandacht besteden aan de staat van hun nagels. Wie nog een stap verder wil gaan, kan aankloppen bij een nagelstudio.

In degelijke nagelstudio’s wordt immers verder gekeken dan de nagels alleen. Bij de meeste nagelstudio’s kunt u kiezen uit verschillende behandelingen en pakketten. Van een simpele nagelbehandeling tot een allesomvattende manicure. Wat bent u immers met prachtig onderhouden nagels als de handen zelf in slechte staat zijn?

Een nagelbehandeling of manicure in een nagelstudio is vaak ook een ontspannend moment. Terwijl de nagelstyliste  uw nagels ‘onder handen’ neemt, kunt u relaxen met een drankje of wat lectuur. In sommige nagelstudio’s is het zelfs mogelijk om intussen te genieten van een masker op het gezicht of andere verzorgende crèmes. Eens de handen zijn verzorgd, kunt u nog kiezen voor een finishing touch: het aanbrengen van acrylnagels of gelnagels  of zelfs heuse ‘nail art’ behoren tot de mogelijkheden. U hoort het: in een goede nagelstudio vindt u veel meer dan enkel ‘nagelonderhoud’.