Opleiding gelnagels: essentieel voor elke nagelstyliste

Stap om het even welke nagelstudio binnen en vraag hen naar gelnagels. De kans dat ze er nog nooit van gehoord hebben is onbestaande en ook de kans dat ze deze dienst niet aanbieden is bijzonder klein. Als u er dus van droomt om nagelstyliste  te worden, dan is een opleiding gelnagels essentieel.

Gelnagels zitten niet toevallig in de lift. In vergelijking met de gekende acrylnagels hebben ze namelijk een aantal onmiskenbare voordelen te bieden. Maar eerst en vooral: hoe gaat het aanbrengen van gelnagels in ziijn werk? In  essentie is het eenvoudig: De gel wordt aangebracht op de nagel en vervolgens wordt de geld uitgehard onder een UV-lamp. In tegenstelling tot het uitharden van acrylnagels komt hier al bij al weinig geurhinder bij kijken.

Bovendien is gel ook heel wat soepeler dan acryl, waardoor het  aangenamer om te dragen is. Deze soepelheid zorgt er ook voor dat een gelnagel minder snel scheurt of afbreekt dan een acrylnagel. U merkt het: het goed kunnen aanbrengen van gelnagels is een onmisbare vaardigheid voor elke nagelstyliste. Als een behandeling verkeerd wordt uitgevoerd, kunnen de nagels van uw klanten grote schade oplopen. En dat wilt u natuurlijk ten allen kost vermijden. Gelukkig kunt op verschillende plaatsen een opleiding volgen waarin gelnagels uitgebreid aan bod komen. Zo bent u in geen tijd een specialist op het vlak van gelnagels!