Nagelstickers voor creatieve handen

nagelstickersIedereen houdt zijn nagels graag proper. Het zijn de visitekaartjes van onze persoonlijke zorg en hygiëne. Voor dames gaat het nog een stapje verder: nagels zijn een manier om te schitteren. Als ze goed verfraaid zijn, kan er werkelijk mee gepronkt worden. Er zijn verschillende manieren om uw nagels dat tikkeltje extra te geven. Gelnagels en acrylnagels zijn bekende opties, maar  ook met nagelstickers kunnen uw nagels flink uitgedost worden. Sommigen maken gebruik van stickers om een egaal effect te bekomen, anderen willen er vooral frivole en complexe kleur- en vormcombinaties mee aanbrengen.

Nagelstickers zijn er vorm van nail-art. Met de stickers wordt het immers mogelijk om bepaalde vormen en motieven aan te brengen die een grote uitdaging zouden vormen voor de losse hand. U kunt kiezen voor nagelstickers die de volledige nagel bedekken, maar er zijn ook stickers die eerder dienen om een subtiele finishing touch aan te brengen op een gelakte nagel.

Nagelstickers kunnen aangebracht worden op natuurlijke of gelakte nagels. In beide gevallen moet ervoor gezorgd worden dat de nagel (natuurlijk of gelakt) goed ontvet is. Zoniet kan de nagelsticker snel weer loskomen. Nagelstickers moeten ook altijd afgewerkt worden met een toplaag of ‘topcoat’. De nodige producten vindt u ongetwijfeld in een nagelstudio of bij uw nagelstyliste.