Gelnagels: iets voor u?

gelnagelsOverweegt u  het gebruik van gelnagels? Dan wilt u er vast eerst wat meer over te weten komen. Het aanbrengen van gel op de nagel kan een extra touch geven aan de uitstraling van uw handen. De gel wordt aangebracht op het nagelbed en vervolgens wordt deze uitgehard onder een UV-lamp. Deze methode veroorzaakt heel wat minder geurhinder dan acrylnagels. Bovendien is gel een stuk soepeler dan acryl, waardoor het dus ook aangenamer om te dragen is. Een gelnagel zal ook minder afbreken dan een acrylnagel, aangezien de gelnagel een zekere flexibiliteit heeft .

En dat is nog niet alles. Gelnagels zijn niet alleen aangenamer en flexibeler, ze berokkenen ook heel wat minder schade aan uw natuurlijke nagels. Voor de gelnagels worden aangebracht, worden de nagels wel een beetje opgeruwd zodat de gel zich beter kan hechten, maar al bij al blijft de schade vrij beperkt. Tijdens het uitharden onder de UV-lamp zullen enkel mensen met erg dunne nagels hinder ondervinden van de ontwikkelde warmte.

Wie gelnagels laat aanbrengen, moet wel weten dat bepaalde handelingen gehinderd kunnen worden door de langere nagels. Denk er ook aan dat  u de gelnagels beter niet knipt, maar wel bijwerkt met een nagelvijl. Om de gelnagels te onderhouden, wordt ook aangeraden om de nagels te verzorgen met nagelriemolie. Dergelijke olie vindt u in elke nagelstudio terug. Zo geniet u optimaal van uw sierlijke nagels.